Breaking News
Home / EconomZiarulScandal / 8 milioane de români trebuie să primească bani! Aflați de aici cum vă puteți recupera banii pe acțiunile primite imediat după revoluție

8 milioane de români trebuie să primească bani! Aflați de aici cum vă puteți recupera banii pe acțiunile primite imediat după revoluție

Cum va puteti redobandi banii pe actiunile primite dupa revolutie?
Romanii de acasa sau de peste hotare vor avea posibilitatea de a-si recupera banii prin intermediul functionarilor din Bucuresti de la Depozitul Central.

Recent, in presa romana au aparut noi informatii pentru actionarii care dispun de actiuni cotate la SIF-uri. Potrivit digi24, in jur de 8 milioane de romani detin actiuni la societatile listate la Bursa de Valori.

„Sunt opt milioane de romani care au inca actiuni, cei mai multi la SIF-uri. Fata de cuponul initial au fost primite si actiuni reziduale. Multi nu stiu daca mai au actiuni si unde. Plus ca daca aduci contul IBAN poti primi direct dividendele restante. Vom anunta si un concurs de tranzactionare in timp real si o aplicatie de mobil care testeaza cunostintele financiare. Ajuta mult sa discuti direct cu brokerii si administratorii de cont pentru a vedea ce ti se potriveste”, a declarat Daniela Serban, director relatii cu investitorii din cadrul Bursei de Valori Bucuresti.

Ultima Ora Citeste:   BREAKING NEWS: Plangere Penală împotriva jurnalustului de investigații Malin Bot.

Conform a1.ro adresa la care trebuie sa va deplasati este Bulevardul Carol I, nr. 34-36, Bucuresti. Pentru cei care nu locuiesc in Bucuresti, mai multe detalii prin intermediul postei electronice a Depozitarului Central. Este indiferent daca ati reusit sa pastrati sau nu certificatele de actionar primite acum 20 de ani. Va puteti prezenta doar cu cartea de identitate.

Este important sa cunoasteti ca aceste actiuni mai pot fi si mostenite. Daca nu dispuneti de actiuni si doriti sa faceti o astfel de investitie, inca mai aveti o sansa.

Pentru a va bucura de drepturile ce va revin in calitate de actionar, precum si pentru a asigura un contact eficient dintre dvs si administratia societatii emitente, este nevoie sa fiti inclusi in registrul actionarilor.

Ultima Ora Citeste:   Pensiile COLOSALE speciale ale securistilor, militienilor, parlamentarilor si altor „GREI” care au condus Romania in ultimii 27 de ani

About Admin

Check Also

BREAKING NEWS: Plangere Penală împotriva jurnalustului de investigații Malin Bot.

Redacția ziarului Scandal.ro a primit în exclusivitate, ca la sediul Direcției Generale de Poliție a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *