Home / Actualitati din ZiarulScandal / A fost o data un Președinte care isi iubea compatriotii si Tara, Dar din pacate doar a fost

A fost o data un Președinte care isi iubea compatriotii si Tara, Dar din pacate doar a fost

Da a fost un adevărat presedinte care a facut ceva pentru tara si avea fiecare loc de munca si putea trai acum am ajuns cersetori în tara noastra si slugi în alte țări, iar de atunci încoace am avut președinți ce au iubit doar banii si au vîndut România… Nu a murit, nimeni, de foame! Au fost foarte mari restrictii, dar ,locuri de munca era asigurate, cine nu a vrut sa munceasca peste 16 ani( exceptii elevi, studenti) erau obligati, Nu tolera trantori!

Ați lichidat toatâ elita României de la mareşalul Antonescu panâ la preşedintele Ceauşescu şi ați acceptat ediologia țigâneascâ…fraeri si criminali care sunt exemple pentru tinerii români….de aia şi suntem unde suntem.. Pe serioasa lui am fost mari acum nu suntem nimeni in lume, suntem doar Sclavi in toata lumea, asa am ajuns Sclavi ne-am piedut familii suntem ajunsi de rasul lumii, ar trebui punem o lumanare in fiecare zi ca ai facut multe pentru tara ta.

Da! A fost,si altu ca el,nu o sa mai fie! Asa este viata, cu suisuri, si coborasul. Dumnezeu sa il ierte numai gasim un conducator cinstit pentru tara, pentru oameni suntem un card de oi far stapan, ce a făcut Ceaușescu nu mai face nimeni pentru ROMÂNIA, si din pacate actalii care ne conduc iubesc banii in loc sa iubeasca potentialul acestei tari …

O tara care toata lumea avea un loc de munca, toata lumea avea un acoperis deasupra capului, o tara care toata lumea invata carte cand se ducea la scoala si o tara in care toata lumea avea un ban in buzunar, ciar daca a fost greu pe timpuri, chiar daca se lua paine, lapte, ulei, pe cartela si stateam la rand dar aveam asigurata ziua de maine ca aveam ce pune pe masa, multi sunt frustrati despre asta si spun ca nu era bine insa daca stam si ne gandim putin cum ara mai bine ?

About Admin

Check Also

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului

Experiența a fost una reușită. Telespectatorii au avut ocazia să descopere incredibila Indie, pornind de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *