Home / Actualitati din ZiarulScandal / Am ajuns a plecam din tara noastra natala si sa ne lasam parintii pe mana hotilor care conduc tara asta !

Am ajuns a plecam din tara noastra natala si sa ne lasam parintii pe mana hotilor care conduc tara asta !

Oricum il regretam pe Ceausescu,nu se mai face nimic,totuleste un haos, asa sa ajunga si ceì care nu vad amaru romanilor, NU V-AR RABDA PAMANTUL PE TOTI DIN CONDUCERE UITATI LA LCEASTA ROMANCA FRUMOASA DAR CU , CHIPUL SCHIMONOSIT DE DURERE A MUNCIT O VIATA INTREAGA IAR ACUM LA BATRANETE NU ARE UN CODRU DE PAINE . NU VA REBDE DUMNEZEU.

ADS Publicitate

DAR DUMNEZEU NE-A DAT O VIATA NU SA PLANGEM TOATA VIATA SI SA NE BUCURAM SA MUNCIM SA AVEM O VIATA FRUMOASA AM MUNCIT LA TINERETE IAR ACUM LA BATRANETE SA PLANGE FIINDCA JIGODIILE TRAIESC PE ,PICIOR MARE DUPA MUNCA NOASTRA ESTE CORECT ?

Aici plîngi dar la Domnul în ceruri o să ai numai bucurii Amin, Si din pacate vor fi din ce in ce mai multi!, Cat trebuie sa munceasca unii pentru o paine iar altii ……

ADS Publicitate

Guvernanti asa au ajuns rominii sub conducerea voastrasi se pare ca v-a fi si mai rau ! Aveti ura pe poporul roman de nu stiti ce biruri sa mai inventati ca sa ai faceti sa al regrete pe Ceausescu ? Nu mai aveti mult sa faceti ce a facut el si sa patiti ce a patit el !!!! Eu va urez sa aveti parte de furia poporului si a omului flamand si dezbracat !!!!!!!

Am văzut multe în viață,am depășit cum am putut,dar când văd așa ceva,mă simt copleșită emoțional,am trecut prin așa ceva,stiu cum e, amărâta și chinuită nație sîntem;Acum ultima speranță e la Dumnezeu. Ne plinge inima!!

About Admin

Check Also

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului

Experiența a fost una reușită. Telespectatorii au avut ocazia să descopere incredibila Indie, pornind de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *