Home / Actualitati din ZiarulScandal / Am gasit o poza care multora le este rusine sa recunoasca ca au mancat pe camp. POZE

Am gasit o poza care multora le este rusine sa recunoasca ca au mancat pe camp. POZE

Imi ràscoleste sufletul, dar e o amintire placuta cà eram cu MAMA,TATA ,FRATII SI SURORILE, acum suntem impàstieati in toatà lumea si ne intilnim foarte rar, Am macat de atatea ori si poza asta ne intoarce intr-un loc unde acum ne-am mai fi dorit sa mai fim cum eream atunci acum suntem plecati departe de acele locuri si departe de parinti si bunici nostri eu regret mult timpurile lui Ceausescu.

ADS Publicitate

Am mâncat de foarte multe ori , nu mai stiu numarul !:) şi ce bună era ….şi eram sănătoși !!! Uneori, chiar mi-e dor de acele vremuri … Pită, slănină și zacuscă, toamna la recoltat porumbul. De foarte multe ori si in prezent mai mincam la cimp si asa e de buna.mincarea ca nu e cu E-uri.

Este cumva rusine sa mananci la camp, tarani nu au timp de pierdut iau masa si inapoi la munca, AM mâncat și la pășit la adunat fan la cules de căpșuni cartofi o ajutm pe mama tata era la serviciu, Cei care au trecut de 50 ani si au trait la sate nu cred ca nu au servit masa pe camp, De câte ori și mi-aș dori să mai trăiasc acele momente când eram copil s-au și mai târziu când mergeam la muncile câmpului. Mă mândresc că am trăit acele momente.

ADS Publicitate

Nu e o rusine am mâncat si tare as vrea sa dau timpul înapoi sa mai mâncăm sa stam an arșița de soare sa ne udam cu apa si sa lucram, Da E Adevarat De Multe Orii Mâncăm Acolo Pe Camp Când Mergeam La Cules La Porumb.

Da când eram copil mergeam cu mama la CAP o ajutam .Nu e ceva rușinos a fost ceva sănătos Mama mea a trăit 94 ANI SA vedem ce vârstă vor apuca restul generTiilor, Muncă istovitoare şi mâncare sănatoasă deci viață adevărată, de ce să ne ruşinăm de trecut? L-am trăit din plin.Cu drag mă încadrez în acest tablou ,sa întâmplat în copilărie. De ce va surprinde ? .noi astia am mancat toata viata asa..asa aveti acuma. cu bunicii mei. Cele mai bune oua fierte din viata mea, si cea m buna mamaliga !

 

About Admin

Check Also

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului

Experiența a fost una reușită. Telespectatorii au avut ocazia să descopere incredibila Indie, pornind de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *