Home / Actualitati din ZiarulScandal / Am o fotografie gasita pe internet si o intrebare personala, La ce vă duce cu gândul această fotografie?

Am o fotografie gasita pe internet si o intrebare personala, La ce vă duce cu gândul această fotografie?

Stand si neavand ce face am gasit aceasta poza pe o retea de socializate si din lipsa de ocupatie am pus poza impreuna cu intrbarea ( La ce vă duce cu gândul această fotografie?  ) pe un grup de prieteni si persoane amicale la care am primit cele mai frumoase raspunsuri acelea fiind.

1: La o copilarie fericita si sanatoasa

2: Viata de tara, problema se pune intr un alt mod, toata lumea vrea sa manance sanatos si ecologic, nimeni nu stie cu cat chin si munca se poate face agricultura si creste un animal, se vrea pensii speciale si salarii de sute de mii, taranul este tinut de prost si un nimeni……….rusine pt guvern si tot aparatul politic……

3: Asa am … Fost toti in copilaria noastra sanatoasa nu ca. Astazi cate. Doi 2 in paturile jegoase din spitalele. Rom. Nu aveam ce cauta pe la spitale si iata ne ca

4: Asta e viata la tara!

5: crescatorie BIO ce cauti acolo Gigele ?

6: Nu stiu ce sa zic…copilul ala nu moare de frig?ca-i la tara,am vazut dapai o pereche de izmenute nu puteau sa-i deie pe el!?

am sa atasez si poza care nu imi apartine si daca p[ropietarul doreste sa o sterg rog sa fiu contactat la adresa de email afisata mai jos pentru a oferi credit sau pentru a sterge poze. tare curios as fi si de parerile voastre astept cu nerabdare un comentariu la acest post.

About Admin

Check Also

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului

Experiența a fost una reușită. Telespectatorii au avut ocazia să descopere incredibila Indie, pornind de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *