Home / Actualitati din ZiarulScandal / Anunțurile de pe rețelele sociale conform cărora premiul Asia Express a fost câștigat de CRBL si Oase a avut doar mesaje de laude si felicitări

Anunțurile de pe rețelele sociale conform cărora premiul Asia Express a fost câștigat de CRBL si Oase a avut doar mesaje de laude si felicitări

Vestea ca Asia Express a fost castigata de echipa CRBL – Oase a adus probabil o altfel de premiera in Romania – stirile prin care au fost anuntati invingatorii, pe retelele sociale, nu au avut nici macar un comentariu negativ. Mii de mesaje umplu paginile de Facebook ale Asia Express si in toate oamenii spun ca au plans de emotie si bucurie, ca au avut o seara minunata urmarind finala si ca acest concurs dur a fost castigat de o echipa care merita. O emisiune de televiziune care sa aiba doar aprecieri din partea telespectatorilor este o premiera binevenita in Romania.

ADS Publicitate

Premiera: anunturile de pe retelele sociale conform carora premiul Asia Express a fost castigat de CRBL si Oase a avut doar mesaje de laude si felicitari

De ce au considerat romanii ca Oase si CRBL au meritat premiul de 30 000 de euro? Raspunsurile sunt emotionante: “Pentru ca nu au vorbit urat si au fost decenti”, “Pentru ca Oase nu a renuntat la concurs cand a avut accidentul la picior si ei doi au muncit mai mult decat ceilalti concurenti”, “Pentru ca nu s-au certat ca altii”, aceasta din urma a fost motivatia celor mai multi dintre telespectatorii show-ului Antena 1. Ei au mai scris si ca prima editie Asia Express a fost castigata de o echipa cu mult bun simt, cea formata din Ana si Raluca.

ADS Publicitate

Se pare ca, macar in teorie, romanii ii apreciaza pe cei care muncesc cinstit, au bun simt si nu se cearta, iar acestea sunt cheile spre inimile publicului din tara noastra. Felicitari nenumarate sunt adresate echipei Monei Segall, despre care se spune ca a creat cel mai iubit show din Romania.

Impresionanta a fost si declaratia lui Oase, dupa ce a aflat ca este pe primul loc, el spunand ca la orice concurs a participat, mereu s-a aflat pe locul al doilea, indiferent ca a fost intrecere de hip-hop sau de kendama, si ca, din intreaga viata, doar prietenia lui cu CRBL este, dupa toate evidentele, demna de a fi pe primul loc.

Cat despre cei care se zvonea ca vor castiga concursul, Cocuta si Boanta, este trist ca nici macar dupa eliminare ei nu si-au dat seama de ce s-au aflat pe un prim loc, dar in cel al antipatiei publicului. Prezenta luni seara in emisiunea lui Dan Capatos, Cocuta si-a manifestat supararea din cauza numarului mare de mesaje negative adresate echipei lor pe retelele sociale, concluzionand ca toti cei care le-au scris sunt agramati si ca si-ar dori sa se poata razbuna pe ei.

Poate macar in ultimul ceas isi va da seama ca romanii iubesc oamenii “decenti, muncitori, cu bun simt si care nu se cearta”.

About Admin

Check Also

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului

Experiența a fost una reușită. Telespectatorii au avut ocazia să descopere incredibila Indie, pornind de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *