Home / Actualitati din ZiarulScandal / Avem o tara minunata, cu o istorie frumoasa si un potential minunat insa condusa de cine nu trebuie!

Avem o tara minunata, cu o istorie frumoasa si un potential minunat insa condusa de cine nu trebuie!

Da aveam dar Este foarte adevărat și cum alți își bat joc de EA, și nimeni nu vrea să vadă și să știe acest lucru, fiindcă se complac să trăiască din mila străinilor care îi promovează frumusețea, o tara care candva a fost apreciata de toate natiile, o tara care facea un export foarte frumos, o tara care avea tot ce ii trebuia.

O tara care toata lumea avea un loc de munca, toata lumea avea un acoperis deasupra capului, o tara care toata lumea invata carte cand se ducea la scoala si o tara in care toata lumea avea un ban in buzunar, ciar daca a fost greu pe timpuri, chiar daca se lua paine, lapte, ulei, pe cartela si stateam la rand dar aveam asigurata ziua de maine ca aveam ce pune pe masa, multi sunt frustrati despre asta si spun ca nu era bine insa daca stam si ne gandim putin cum ara mai bine ?

Ca in ziua de azi ca nu ai ce pune pe masa, ca, cad casele pe batranii nostrii, ca bunicii nostri care au lucrat o viata intreba in ceapeuri si in folosul acestei tari su o pensie de 2 lei, de 3 lei , 70   lei ? ca mii de copi se pun la culcare flamanzi si cu gandul ca maine la scoala o sa bea o cana de lapte si o sa manance un corn ? ca nu avem ce pune pe masa nici azi nici maine ?

Sau erau mai bune vremurile alea in care aveai tot ce iti trebuie ? si eram o tara laudata, minunata, o tara care nu iti era rusine ca esti roman, o tara cu oameni de valoare, oameni destepti care au luptat pentru noi, in schimb acum iti este rusine sa scoti capul pe geam intr-o tara straina deoarece toti te fac hot, tigan, puturos, roman.. iti este rusine sa mergi pe strada si sa vorbesti cu cel de langa tine in Romana deoarece toti spun Roman Hot …

Din pacate asta e realitatea si vor veni vremuri mult mai grele …

 

 

About Admin

Check Also

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului

Experiența a fost una reușită. Telespectatorii au avut ocazia să descopere incredibila Indie, pornind de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *