Home / Actualitati din ZiarulScandal / Batrani la colt de strada, ti se rupe sufletul cand te uiti la batranetea lor chinuita.

Batrani la colt de strada, ti se rupe sufletul cand te uiti la batranetea lor chinuita.

Of of ce au făcut nemernici de la conducere !! O munca cinstită sa fi florareasa felicitări mamaie si multi ani anainte sa ne mai aduci flori. UNDE SUNT ACEI POLITISTI DE COMUNITARI SA O ARESTEZE, SUNT OCUPATI PRIN PIETE, TINE TIRA rromilor CARE VAND DROGURI SI rromilor DE CONTRABANDA !!!! AFARA CU ACESTI TRANTORI CARE SUGE BUGETUL ROMANILOR DEGEABA !!!!

De ce considera-tii ca nu este amarita, nu inteleg. Ele asa traiesc se imbraca. Nu ar putea alfel, asa considera. Le privesc pe celelalte femei, ca pe niste pacatoase. Cele care se leaga asa sunt curate la trup la minte. Nu cunoaste mentalitatea acestor oamenii. Si pe urma are sanatate, face ceva. ESTE fff important la orice varsta. Poate nu inteleg eu. Imi cer iertare gresind . Doamne iarta-ma !!!! Nu te contrazic.Sunt multi din toate paturile sociale care sunt asa.Sunt si cu studii superioare care o duc asa.Nu numai bunica de aici. Hai sa vorbim de toti.

Multă sănătate și Dumnezeu să îți ajute să vinzi cât mai multe flori . Mamae vezi fi cu ochi în 4 ca Să nu vină poliția și îți confiscă , coșul cu flori.. După aceea nu ai cu ce îți cumpăra pâine.Imi dau seama că pensia mata e mica Mamae sí nu îți ajunge!!??. O femeie simplă, curată! De la revolutia din 1989 asa a ajuns Romania si o sa fie si mai rau.

Batrani la colt de strada, ti se rupe sufletul cand te uiti la batranetea lor chinuita.

About Admin

Check Also

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului

Experiența a fost una reușită. Telespectatorii au avut ocazia să descopere incredibila Indie, pornind de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *