Home / Actualitati din ZiarulScandal / Cea mai mare rusine, si cel mai mare pacat, e sa uiti de parinti, in batranetile lor!

Cea mai mare rusine, si cel mai mare pacat, e sa uiti de parinti, in batranetile lor!

Dupa cum spune si titlu am reusit sa ascult o melodie care m-a facut sa pun aceste versuri aici … Cea mai mare rusine, si cel mai mare pacat, e sa uiti de parinti, in batranetile lor!  Cel mai important este ca niciodată sa nu ne uitam ca datorită lor trăim pe acest pământ, datorita lor suntem ceea ce suntem in ziua de azi si tot datorita lor aveam o familie minunata in ziua de azi.

Este inuman, dar ii vine fiecaruia randul, niciodata sa nu spui nicodata. Cu mana cu care dai cu aia primesti, doamne ce suflet au sa ii lase in voia sortii dupa ce s-au chinuit sa ii creasca din pantece pana si-au luat talpasita din batatura lor.. Adevarat mare rusine pentru copii care i a crescut si acum au uitat de Parinti.

Rusine sa le fie la cei ce fac asa, Rusine celor ce uita le vine si lor randul, imi este rusine sa vad personae cu aceasta stare, unde sunt copii? Unde? De ce trebuie sa ii lase cand parintii s-au cinuit cu ei ? de ce nu le pasa ca mai au putin si nu mai sunt printre noi ? acum cand este cel mai greu nimeni nu le ofera 1 gram de ajutor, cand poate si parintii puteau sa renunte la copii mult mai usor decat au renuntat copii la parinti.

Numai cand o sa ajungi ca ei vei simti durerea, si vei intelege ce insemna sa fi abandonat de propiul copil, cu toate ca nu doresc asta la nimeni, Rusine sa le fie la cei ce fac asa, Rusine celor ce uita le vine si lor randu, si atunci poate cu lacrimi in ochi o sa isi aduca aminte de batranii care i-au abandonat cum au fost si ei abandonati.

Mi se rupe sufletul când vad asa ceva .Săracă mama cum plage Și mie imi dau lacrimile de mila ei, NU AS PUTEA FACE PENTRU NIMIC IN LUME ASA CEVA, SI NICI NU DORESC ASTA NICI CELUI MAI MARE DUSMAN. cea mai scumpa ființă de pe fata pământului .este Mama si Tatal.

 

About Admin

Check Also

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului

Experiența a fost una reușită. Telespectatorii au avut ocazia să descopere incredibila Indie, pornind de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *