Home / Actualitati din ZiarulScandal / Cum era copilaria de altadata fata de copilaria din ziua de azi ?

Cum era copilaria de altadata fata de copilaria din ziua de azi ?

Unde sunteti voi copii sinceri , care ati trait varsta copilariei nu fara griji .Voi care ati invatat ce este munca in copilaria voastra , voi care ati invatat si carte mergand desculti la scoala de la inceputul anului scolar si pana cadea bruma toamnei peste camp si peste sat si mai apoi de cum se desprimavara si pana la sfarsitul anului scolar .

voi care n-ati cunoscut fata unui ban , voi care stiati ce-nseamna respect fata de parinti , de oamenii in varsta , de dascali .Voi copii sinceri , voi si lumea voastra care era numai de la un capat de sat pana la celalalt capat al lui , de voi copii si de copilaria noastra , azi , mi-e tare dor …

Foarte frumoasa ca eram copii si babaci duceau greul acum noi suntem babacii si copii duc pedepsele neglijentelor noastre si al nepasarii. Aveam traista tesuta de mama si purtam opinci era f frumos, Oooo! Si ce frumos mai era! O copilarie fara griji, Ce frumos! Nu mai exista așa ceva acum. ..

O copilărie fericită fără telefoane mobile și tabletă, eram sănătoși nu ca acum cu atâtea mofturi, Era mult mă sănătoasă și frumoasa !  Ce fericită eram atunci si toti copiii, era ocopilarie frumoasa fara fite ,fara tablete ,destepti nu ii ajjuta calcultorul la teme. Frumoasa copilarie cu bani putini fara haine de lux fericiti cu ceia ce aveam!!!

 

Poza nu imi apartine, daca este poza ta si doresti credit sau sa o sterg te rog sa folosesti adresa de e-mail din josul paginii pentru a ma contacta cu cerintele dorite, eu am gasit poza pe Facebook fara o sursa concreta,

Textul imi apartine insa imaginea nu, va multumesc pentru timpul acordat.

 

About Admin

Check Also

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului

Experiența a fost una reușită. Telespectatorii au avut ocazia să descopere incredibila Indie, pornind de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *