Home / Actualitati din ZiarulScandal / Daca maine s-ar intoarce Ceausescu si ar candida pentru presedinte l-ai vota ?

Daca maine s-ar intoarce Ceausescu si ar candida pentru presedinte l-ai vota ?

O intrebare absolut cretina. Cum sa candideze?  Viu sau mort?  Mereu il bagati in fata cu ce a facut…. nu a facut! Am facut noi!  Noi am stat in frig, noi am stat in intuneric, noi am stat la cozi, femeile mureau avortand, s.a.m.d… A fost nemaipomenit! Ne-a distrus tineretea! Ce va plingeti ca ati duso rau? Aveati posibilitatea sa munciti,sa va cumparati o casa,asta daca v-a placea munca!acum aveti o pensie, iar de foame nu a murit nimeni. Dar astazi de ce pleaca tinerii din tara sa fie slugile strainilor,aici ce posibilitati au si ce viitor?Mincare din belsug dar bani de unde!?.

Suntem cea mai rea rasa de oameni pacat ca si eu ma aflu printre ei stim sa luptam doar pentru noi sa furam cat mai mult posibil dar pentru tara pentru viitorul copiilor nu stim pentru ca nu mai sunt conducatori precum stefan cel mare, vlad tepes asa am aveam mai mult onoare si mai mult patriotism pentru aceasta tara bogata-saraca asa cum o vedem. Ati iesit in strada si v.ati ucis presedintele singura tara din lumea care a decurs la acest sacrificiu, dar ca ne.au vandut tara acesti penali de oamneni de ce nu faceti la fel va cumpara dragnea sederea in casa si sustinerea din fata televizorului….!!!

Nu se poate spune anonim,totul a fost rau pe timpul lui,trebuie så reunoastem ,câ a construit mult,,fabrici,locuinte,strazi,masini,vapoare,avioane,scoli,etc.anii 70,aveai de toate,putem spune luasem pe directia buna,in80 a ânceput sâ se intunece,fara stiri,numai cintece patriotice,dar,comparatie cu ziua de azi,även libertate,asa credem noivedrm tot feluri de prostii in televizor,prea multe stiri,reclame,suntem manipulati,sa furat tot ce sa putut,fabrici,pamänt, padurile defrisate,nu reusim sa construim o autostrada de la constanta pånä la oradea,in27, de ani,politocieni corupti,ce sa mai zici?

 

 

About Admin

Check Also

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului

Experiența a fost una reușită. Telespectatorii au avut ocazia să descopere incredibila Indie, pornind de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *