Home / Actualitati din ZiarulScandal / Din cauza neavut-iei ne-am uitat părinți intr-o tara condusa de corupti care calca in picioare tot ce este omenesc pentru bani.

Din cauza neavut-iei ne-am uitat părinți intr-o tara condusa de corupti care calca in picioare tot ce este omenesc pentru bani.

Asa este, gresim toti si nu realizam cat de greu nea crescut si in ce conditi si cu servici si poate si cu tatal lor rau care nu isi ajuta sotia o mai si bate si saraca mama creste copii si munceste Find pe post de sotie , mama, menajera si sluga Dar dupa ce o perdem si ajungem si noi batrani realizam ca nu am stiut sa respectam mama care nea dat viata si on multe cazuri primim la randu nostru cu aceias ma sura Dar sa nu uitam ca noi mamele sa ne rugam pentru copii nostri pentru sanatate si iertare de pacate sa nu sufere si ei ca noi !Doamne ajuta!

Of ce mare pacat sa ii lasi pe cei care te-au crecut pe drumuri,eu nu as putea sa fac asa ceva,ma doare sufletul cind vad acesata batrinica ca plinge. Of ce mare pacat sa ii lasi pe cei care te-au crecut pe drumuri,eu nu as putea sa fac asa ceva,ma doare sufletul cind vad acesata batrinica ca plinge

Mă doare sufletul când văd postări cu părinți și bunici amărâți , sa pot , sa am putere , i as lua la mine sa i ocrotesc de tot și de toate . Vă rog din suflet sa i respectați atât, sa i ocrotiți , sa i faceți fericiți atâta timp cât sunt în viață , nu i abandonați pentru că ei nu v au abandonat . Eu am doar mama , tata Dumnezeu să l ierte s a dus acum patru ani , o sun in fiecare zi și la sfârșit de săptămână o vizitez , nu i atât de greu , haideți să nu i lăsăm singuri la bătrânețe .

Mare pacat si rusine insa din pacate sant multe persoane care fac asta Multumesc lui Dumnezeu ca m-am  nascut cu dragoste de parinti si ai voi iubi si pomeni toata viata mea. Maicuta mea, tu, chip de dor / Ce mă privești din stele / O zi de-ai mai veni-n pridvor / Să-ți plâng de toate cele, / Pe frunte mâna să îmi tii / Că doar c-o-îmbrățișare / Tot greul mi l-ai risipi / Când sufletul mă doare “. ( Nu știu de ce, cât încă ne sunt in viață, avem in permanență credința că așa îi vom avea si-i vom găsi mereu …acasă…Apoi…)

Multi uita nu mai sunt timpurile care au fost sa se respecte părinți cîte sacrificii au facut pentr iei. Doamne,luminează-le mintea la toți copii care inca mai au parinti, să-i iubeasca, să-i respecte si să-i ajute la greu.

About Admin

Check Also

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului

Experiența a fost una reușită. Telespectatorii au avut ocazia să descopere incredibila Indie, pornind de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *