Breaking News
Home / Actualitati din ZiarulScandal / A FOST TRADUSA „SCRISOAREA DIAVOLULUI”. MESAJ SUMBRU pentru OMENIRE

A FOST TRADUSA „SCRISOAREA DIAVOLULUI”. MESAJ SUMBRU pentru OMENIRE

O scrisoare a diavolului din secolul al XVII-lea, scrisă de o călugăriță siciliană care a pretins că este posedată de Lucifer, a fost în cele din urmă tradusă mulțumită „web-ului întunecat”.

Scrisoarea codată a fost scrisă de Maria Crocifissa della Concezione la mănăstirea Palma di Montechiaro în 1676 și ea a susținut că a fost scrisă de Satana prin mâinile ei.
Aproximativ 340 de ani mai târziu, un grup de oameni de știință italieni au săart codul folosind software-ul de decriptare pe care l-au găsit pe „web-ul întunecat” și au descoperit că poartă un mesaj diabolic – vorbind despre Dumnezeu și Iisus ca fiind „greutăți moarte”.

Ultima Ora Citeste:   La 13 ani a devenit tata, desi nu daduse inca piept cu greutatile vietii: „Parintii imi dau putini bani, dar o sa incerc sa fiu cel mai bun tata!” E cutremurator ce i s-a intamplat acestui copil dupa 2 ani:
ADS Publicitate

Călugărițele au crezut-o și, deși nici ele și nici generațiile de călugărițe care au venit după ele, nu au putut să înțeleagă codul, au afișat-o la mănăstire.
Mulți oameni au încercat să le decodeze de-a lungul anilor, dar nimeni nu a reușit. Până acum.

O echipă de la Centrul Științific Ludum din Catania, Sicilia, a folosit un program pe care l-au găsit pe „internetul întunecat” pentru a descifra literele.
Ei spun că scrisoarea este foarte greu de descifrat. Aceasta susține teoria enunţată de oamenii de știință moderni conform căreia călugăriţa nu ar fi fost „posedată de diavol”, ci ar fi suferit de schizofrenie sau tulburare bipolară.

Ultima Ora Citeste:   Punem pariu că nu le știi pe toate? 9 din 10 șoferi greșesc răspunsurile. Cele mai grele întrebări din chestionarele auto
ADS Publicitate

Scrisoarea îl descrie pe Dumnezeu, pe Iisus și pe Duhul Sfânt drept „greutăți moarte” și spune că „Dumnezeu crede că poate elibera muritorii”.
De asemenea, spune că Dumnezeu a fost inventat de om, adăugând că „acest sistem nu funcționează pentru nimeni”.

O altă frază tradusă spune că: „Poate acum, Styx este sigur”, referindu-se la râul Styx, care separă Pământul și lumea de dincolo în mitologia greacă și romană.

Sursa: reporteronline.net

About Admin

Check Also

Credeai că banii vechi nu mai valorează nimic? Ai prin casă monede vechi? Uite cât de valoroase sunt. Vezi lista completă şi care este cea mai scumpă:

Monedele vechi, pe care mulți români le au acasă, pot valora mai mult decât aceștia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *