Home / Actualitati din ZiarulScandal / In timp ce conducătorii se scalda in bani, alții nu au o pâine pe masa si se pun la culcare cu stomacul gol.

In timp ce conducătorii se scalda in bani, alții nu au o pâine pe masa si se pun la culcare cu stomacul gol.

Am ajuns si aici, ceii care au ridicat tara asta sa nu aibe sa puna o paine pe masa sa se puna la somn cu fara a manca, sa doarma in toul iernii in frigul infiorator si sa se darame casa pe ei … iar ceii care conduc Tara asta sa se scalde in bani, sa se duca in excursii exotioce, sa dea 10.000 Euro pe un cocktail in Dubani, sa plateasca sute de mii de euro sa ajunga in america la un congres cu Trump.

Asta este adevarul care il stim multi dintre noi insa sunt multe alte magarii care se fac si noi, oamenii de rand nu stim de ele, trist dar adevarat o bunicuta care a lucrat la ceapeu toata viata sa aibe pensie de 170 lei si cei din parlament care stau si dorm au salarii de 2500 Euro si pensii de 20.000 euro… cum este posibil asa ceva oameni bun ? de ce nimeni nu ia atitudine ? 🙁 eu sunt singur nu pot sa fac asta dar iompreuna putem muta muntii.

Este inimaginabil ca o batrana din slaj sa aibe pensie de 3 lei 🙁 cunosc un tandar care a facut o parez din cauza ca era descreierat fuma si bea foarte mult, a facut acea pareza ca a intrat in coma alcoolica si era sa moara si acum are pensie si ajutor de la stat in valoare de 2700 LEI are 22 ani e schiop, dar merge pe picioare si are o pensie de Handicap mai mare decat un om care a lucrat 40 ani, sta toata ziua Rupt de bea, bea la un bar pana se pisa pe el insa are pensie isi permite …

Eu nu spun sa i se taie pensia, nici nu am sa divulg datele lui sau persoana lui insa mi se pare nedrept ca el sa aibe o pensie de 2700 lei si sa o bea si altii sa nu aibe pensie nici de 1 L de Ulei … voi ce parere aveti ? de ce nimeni nu vede asta ? de ce nimeni nu ia atitudine 🙁 ? foarte urat insa trebuie sa traim asa zi de zi …

About Admin

Check Also

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului

Experiența a fost una reușită. Telespectatorii au avut ocazia să descopere incredibila Indie, pornind de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *