Breaking News
Home / Actualitati din ZiarulScandal / La 90 de ani operează de 5 ori pe saptamana si nu are de gand să se pensioneze. Faceţi cunoştinţă cu cel mai în vârstă chirurg din lume!

La 90 de ani operează de 5 ori pe saptamana si nu are de gand să se pensioneze. Faceţi cunoştinţă cu cel mai în vârstă chirurg din lume!

Ea este Alla Ilyinichna Levushkina, considerată cel mai în vârstă chirurg din lume. Având o înălţime de doar 1.40, aceasta operează de 5 ori pe săptămână, cocoţaţă pe un scaun pentru a avea cea mai bună vizibilitate asupra pacienţilor ei.

ADS Publicitate

De-a lungul unei cariere de 67 de ani, aceasta are peste 10.000 de operaţii la activ şi nu are de gând să renunţe. Aceasta povesteşte că medicina nu a fost prima ei opţiune, ci geologia, însă după ce a citit un roman despre medici, s-a înscris la Institutul Medical din Moscova.

Alla s-a specializat în proctologie, un domeniu care se ocupă cu afecţiunile intestinului și problemele rectale. Nu s-a căsătorit niciodată şi nu are copii, însă locuieşte într-un apartament studio, împreună cu cele 8 pisici.

Ultima Ora Citeste:   Un gard al unui cimitir din Craiova a fost izolat termic. Mesaj de la un „locuitor” al cimitirului: „Eu locuiesc chiar lângă gard, pe a treia alee…”
ADS Publicitate

Anul acesta împlineşte 91 de ani, iar retragerea din medicină nu se află pe lista ei de priorităţi. Alla spune: ” “De ce altceva ar trăi chirurg, dacă nu să lucreze?”

About Admin

Check Also

Primele imagini de la accidentul în care a murit Casian, tânărul șofer român obligat să conducă 1.800 de km în 24 de ore (Foto)

Casian Neculae, un tânăr șofer român în vârstă de 26 de ani, a murit pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *