Breaking News
Home / Actualitati din ZiarulScandal / Mama Elodiei Ghinescu a primit un telefon misterios: „Plangea, nu prea intelegeam, dar mi-a spus ca…” A sunat-o la câteva zile de la dispariție și i-a spus ceva care schimbă tot ce știam:

Mama Elodiei Ghinescu a primit un telefon misterios: „Plangea, nu prea intelegeam, dar mi-a spus ca…” A sunat-o la câteva zile de la dispariție și i-a spus ceva care schimbă tot ce știam:

din viata fiicei lor.

ADS Publicitate

Mama Elodiei Ghinescu a fost ferm convinsa ca ginerele Cristian Cioaca este in spatele disparitiei sale inca de la inceput. Se pare ca sotii Cioasa se certasera, iar politistul avea mai multe izbucniri violente.

Emilia Ghinescu a povestit ultimul telefon pe care l-a primit de la Cristian Cioaca.

ADS Publicitate

„M-a sunat atunci după câteva zile, singura dată când m-a sunat. M-a sunat, dar noi eram, după cum nu prea stăm acasă, avem treburi, eram pe drum şi plângea de nici nu înţelegeam. Am oprit maşina ca să pot să înţeleg ce zice şi îmi spunea că: toată viaţa a făcut ce a vrut şi că acum am ascultat de părinţi şi uite ce am făcut şi că o să mă arunc cu maşina într-o prăpastie şi nu o s-o mai vezi pe Elodia nici vie, nici moartă niciodată şi chestii de genul ăsta. Şi atunci l-am întrebat: dar ce i-ai făcut? Bineînţeles că nu zicea nimic”, a spus ea la un post de televiziune.

„Cam cu vreo zece zile înainte de a o omorî, m-a sunat mama lui de la Piteşti şi mi-a spus că Elodia o să mănânce o bătaie de la fiul ei soră cu moartea şi că n-ar vrea să fie în pielea ei. Un om normal nu poate să spună aşa ceva.

Ultima Ora Citeste:   AI TELEFONUL ASCULTAT? Cum poti afla daca cineva te spioneaza prin intermediul telefonului tau smartphone. DETALII cu toate codurile

Nici n-am luat în seamă. Şi nu au trecut nici zece zile şi s-a întâmplat această treabă. (…) Este tot timpul în mintea mea. Mai ales cum spuneţi dumneavoastră, ziua mamei pentru că şi ea era la rândul ei mamă şi copilaşul ei a rămas ca şi orfan.

Nu l-am mai văzut de vreo cinci ani. Ultima oară era în clasa a II-a, în clasa I. Şi ne-am dus la şcoală şi directorul prima dată ne-a lăsat. Ne-am mai dus o dată până atunci şi ne-a lăsat să-l vedem. A doua oară când ne-am dus, nu ne-a mai dat voie. A spus că i-a interzis sora lui Cioacă să ne dea voie să-l vedem”, a mai spus mama Elodiei Ghinescu.

Cazul Elodia Ghinescu revine în actualitate, la zece ani de la dispariția avocatei, din Brașov. Polițistul Cristian Cioacă, fostul ei soț, condamnat pentru moartea acesteia, a susținut că cea mai căutată femeie din România trăiește.

Ultima Ora Citeste:   Batrani batuti mar in locul in care au crezut ca si vor gasi linistea! Personal care se cearta ca la usa cortului si se acuza de lucruri grave, dar si betii crunte ascunse intre peretii azilului! Totul se intampla in centrul rezidential din Gura Vaii, Mehedinti! Iata cele mai crunte imagini din azilul groazei!

La zece ani de la dispariție, cazul Elodia Ghinescu revine în actualitate. Informații de ultimă oră despre cel mai controversat caz de dispariție din România au adus, la Antena 3, avocata Maria Vasii, apărătoarea lui Cristian Cioacă, alături de Luis Lazarus, jurnalistul care a urmărit pas cu pas acest caz, la postul de televiziune OTV.

În imaginile prezentate de postul de televiziune se arată interviurile pe care polițistul condamnat la 15 ani de închisoare pentru moartea Elodiei susține că soția sa nu este moartă, fapt pe care l-ar întări, și acum, de dincolo de gratii.

Maria Vasii a reluat ipoteza conform creia lui Cristian Cioacă i s-ar fi „plantat” probele găsite de anchetatori, în timpul cercetărilor. „Clientul meu mi-a spus că unii ofițeri îl luau la plimbare prin oraș, iar anchetatorii intrau în apartamentul conjugal din care scoteau saci sigilați”, susține Maria Vasii. „ Doamna avocat sugerează că au fost plantate probe”, a adăugat Luis Lazarus, cel care a susținut ipoteza uciderii Elodiei de către Cristian Cioacă.

Ultima Ora Citeste:   O eleva a fost umilita in clasa de profesoara: „Mama ta se duce la”

Reamintim că, în timpul celor trei ani de căutări a Elodiei, au fost descoperite hainele de polițist ale lui Cristian Cioacă, pline de sânge, aruncate într-o râpă din apropiere de localitatea Râșnov și alte picături de sânge în portbagajul mașinii. Despre aceste probe, Cioacă declara, într-un interviu dat la Antena 3, că i se par „suspect de frumos așezate” și că nu a fost, la vremea aceea, pe drumul spre Râșnov. „Cred că soția mea nu este moartă”, declara, atunci, Cristian Cioacă.

De asemenea, există un moment filmat cu Cristian Cioacă în care acesta spune că a șters din memoria telefonului numerele Elodie în semn de revoltă, cumva, față de ceea ce s-a întâmplat. Totodată, el declara că a primit un mesaj de la fosta sa soție, după ce aceasta dispăruse de ani buni, în care scria:„Ai părăsit domiciliul conjugal. De ce nu spui și cum?”. În realitate, fostul polițist a căzut în capcana jurnalistei Adriana Oprea care i-a trimis mesaje de pe numărul Elodiei.

About Admin

Check Also

Primele imagini de la accidentul în care a murit Casian, tânărul șofer român obligat să conducă 1.800 de km în 24 de ore (Foto)

Casian Neculae, un tânăr șofer român în vârstă de 26 de ani, a murit pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *