Home / Actualitati din ZiarulScandal / Nu RRomii fac Romania de ras Politicienii corupti o fac datorita faptelor lor !

Nu RRomii fac Romania de ras Politicienii corupti o fac datorita faptelor lor !

Marile puteri economice nu sunt interesate de Corupția din Romania G 8 si-a luat felia de tort din economia Românească iar faptele antisociale comise de rromi sunt nesemnificative ,mai pe scurt “Gainarii, Nu sunt descrise pentru ca eu după 21 de ani de munca am aceeași pensie cat le dau politicienii lor ajutor social și ei stau și nu muncesc nimic, absolut nimic cand au de făcut acele zile vin cu hlopitii în brate 2 cu sapa 100 cu mapa și au terminat totul împreună cu angajatul primariei.

Nu cred ca am dreptate. Ca sa nu se supere sa spunem juma-juma sau mai bine spus: tiganii ne fac de ras prin comportamentul si lipsa de educatie iar politicienii prin ignoranta lor pentru patrie si popor, prin capul lor plin doar cu idei “cum sa faca bani sa-si umple buzunarele “calcand peste tot ce e omenesc.

Insa mai sunt unii care spun RRomii si batrini au distrus economia Romaniei, batrini fac evaziune cu leustean iar tigani se chinuie prin tari straine slugi la mila strainilor pentu a isi intretine copii! fie prin faptele lor urata de a dormi pe sub poduri, fie prin a cersi , fie prin a face mizerie si multe alte chestii care ni se par anormal .

About Admin

Check Also

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului

Experiența a fost una reușită. Telespectatorii au avut ocazia să descopere incredibila Indie, pornind de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *