Home / Actualitati din ZiarulScandal / Salarii mici si preturi ca in occident.

Salarii mici si preturi ca in occident.

Trist dar adevarat, traim intr-o tara minunata, cu potential si plina cu valori istorice dar din pacat condusa de praduitori, am ajuns in 2018 sa fim sclavi in propia tara de ce spun asta ? deoarece sunt un om de rand care traiesc intr-o garsoniera impreuna cu sotia si un minunat bebe de doar 6 luni. Sotia pana sa nasca a lucrat pe 800 lei Luna cu contract de 1450 lei minimu pe economie insa in zona noastra nimeni nu plateste angajatul precum in contract si de nevoie ajungem sa lucram pe salariile care ni le ofera.

Eu am un job online care imi aduce un venit mai mare decat as lucra in zona, un salariu care variaza intre 300 si 400 euro pe luna, daca ar fi sa ma angajez nu as lua banii astea deoarece jona este moarta si nu imi permit sa ma deplasez in alte locuri unde se plateste mai bine deoarece avem un copil mic care ne ocupam amandoi de el, este primul nostru copil si ne este greu sunte tineri si nu avem experienta, multumim lui Dumnezeu ca de bine de rau avem ce sa ii oferim si avem ce pune pe masa.

Ideea este alta nu am cui sa strig insa imi vars OF-URILE pe aceasta pagina, sotia este acum in prenatal primeste 1200 lei plus bani care ii iau eu undeva la 1300 lei garantati in fiecare luna, un total de 2500 lei din care trebuie sa intretinem un copil mic, sa platim taxe si impozite, sa platim intretinere, sa platim facturi, sa cumparam mancare si sa ne ramana si ceva bani deoparte in caz de urgenta… stiu ca multi nu au nici banii astea insa eu vb strict despre cazul meu cu 2500 Lei deabea traim de pe o zi pe alta deoarece asta este salariul a 2 persoane de rand din Romania iar tot ce exista in magazinele din Romania este la pret de occident sau chiar mai scumpe.

Acum stau si ma gandesc cum am putea trai noii Romanii in strainatate cu un salariu de 1200 Euro pe luna si cu preturi mai mici decat in Romania !!! va spun tot eu ca niste boieri …

Am ajuns sa dam 1 Lei pe 1 ou care in orice tara din europa este de 2 ori mai ieftin sau cel putin pe jumate cat este in Romania !!! cum este posibil asa ceva ?

Pret oua in Spania

 

Pret in Romania

 

 

Vi se pare Normal ca 6 oua sa coste undeva la 4,2 Lei si in romania 6 oua sa coste aproape 7 Lei ?

About Admin

Check Also

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului

Experiența a fost una reușită. Telespectatorii au avut ocazia să descopere incredibila Indie, pornind de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *