Home / Actualitati din ZiarulScandal / Suflete necajite si niciodata despartite in ciuda greutatilor au ramas impreuna pana la adanci batrneti

Suflete necajite si niciodata despartite in ciuda greutatilor au ramas impreuna pana la adanci batrneti

E groaznic ce se întâmplă în România și nimeni nu face nimic, Suflete necajite si niciodata despartite in ciuda greutatilor au ramas impreuna pana la adanci batrneti, Nu am cuvinte!

Traiesc unii in tara asta minunata, ca acum 2000 de ani. Oameni simpli, necajiti, care nu au bani si nu isi pot permite o casa decenta. Imi e mila de ei, si cei din guvern traiesc in palate si mananca icre negre, iar oamenii astia stau in case vechi si mananca un coltuc de paine, oamenii astea au ridicat tara si datorita oamenilor astora voi sunteti unde suntei, si noi suntem unde suntem, aia din parlament nu ar avea ce fura in ziua de azi daca acesti oameni nu ar exista.

Datorita acestor persoane aia din parlament traiesc ca niste regi si acest batrani traiesc la limita supravietuiri. Tara blestemata cu oameni de nimic. Așa arată bătrânii sub conducerea celor care fac legile in ziua de azi, Ca ta frumusete in sufletele lor si tot o data si tot o data cata tristete ca nu mai au putere,

Nu va abandonati parintii in pragul morti chiar daca va este greu incercati din putinul vostru sa ii ajutati si pe ei ca nu au gresit cu nimic sa ajunga asa, si ei la randul lor s-au chinuit cu tine cu voi din pantece pana in momentul in care ti-ai luat talpasita si ai plecat din batatura lor, ajutati aproapele ca si tu vei primi inzecit atunci cand nu te astepti . Sa le dea dumnezeu sanatate si putere .

About Admin

Check Also

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului

Experiența a fost una reușită. Telespectatorii au avut ocazia să descopere incredibila Indie, pornind de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *