Home / Actualitati din ZiarulScandal / Vremurii din copilarea mea care mi le amintesc cu drag, Oare copii mei cum isi vor aminti de vremurile din ziua de azi ?

Vremurii din copilarea mea care mi le amintesc cu drag, Oare copii mei cum isi vor aminti de vremurile din ziua de azi ?

Eram copii de Baragan,pe terenul plin ,de ciulini,îl curățăm,împărțeam terenul,unii jucau fotbal,handbal,drichea,se alerga ,veselie fara ura,invidie,că nu ai nu știu ce telefon,apoi se mergea acasă,aduceam lemne sa fierbem apa sa ne spălăm.Singura problema care m-am obsedat a fost indemnul mamei,puneți mîna pe carte,să scăpați de munca de cimp,că nu e plătită,să ajungeți la oraș că meritați am ascultat-o și așa a fost,nu că cei de acum care au de toate dar nu caracter,bun simt

Nu era fault decât dacă unul dintre ei sângera sau avea ceva rupt
-Nu era out decât dacă mingea nu străbătea toată valea
-Nu era Penalty decât dacă punea altul mana pe minge sau era lovit grav.


-Nu existau reguli
-Scorul se termina 20-22
-Înainte sa plece echipele acasă se juca “Cine da gol castiga” (indiferent de rezultat)
-Nu se juca pe puncte sau prime, ci pe navete de bere

Doamne și ce frumos mai era… Acum din păcate cu era tehnologiei… sa uitat de aceea copilărie și adolescență curată… sinceră… frumoasă… Nimic nu mai este la fel… nici fotbalul de odinioară, nici jocurile în aer liber… NIMIC SPRE REGRETUL NOSTRU… Ce frumos era in orice sambata liners si zile libere nu mergeau in strainstaturi ci pe deal cu gratare si mingi beri si ce frumos si sanatos era. Nu se auzea de droguri, de violente, eram toti sanatosi, ne.bucuram de viata! Acum – nimic de altadata.

Erau timpuri cand nu se stia de tablet , droguri si alcool si era frumos si bine, cresteau copii sanatos si cu ocupatii. frumoase amintiri, Acum,tineretul este nefericit,drogat și violent,lumea devine din ce în ce mai robotizata și rea

 

About Admin

Check Also

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – Drumul Elefantului

Experiența a fost una reușită. Telespectatorii au avut ocazia să descopere incredibila Indie, pornind de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *